Är du intresserad av att träna paintball?

Oskarshamns paintball klubb består av två stycken lag. Rage som tävlar i division 1 och Rage Uprising som tävlar i division 2.


Rage

Rage är klubbens första lag som idag spelar i division 1. Laget skapades av Otto & Oskar Nord och har sedan dess avancerat och placerat sig i toppen på tävlingarna dom deltagit i.

Lagets fäste är i Oskarshamn men flera av spelarna kommer från olika städer, bland annat Oskarshamn, Västervik & Vetlanda.

2015 så spelade Rage i division 2 och där vann dom en SM deltävling och placerade sig totalt på en 2a plats i hela SM. Så nu 2016 så skall dom upp och tävla i division 1!
Rage Uprising

Rage Uprising är klubbens juniorlag som består mestadels av personer från Oskarshamn som tränar på Oskarshamns Paintball bana 2-3 gånger i veckan.

2015 har Rage Uprising tävlat i division 3 men 2016 så känner dom sig redo att röra sig uppåt och skall ta upp matchen i division 2!

Framtida Rageare

Är du intresserad av att börja träna och/eller tävla med Oskarshamns paintball lag Rage eller Rage Uprising? Då är du välkommer att kontakt Otto Nord.
070-200 60 85
tottotto@spray.se